SöndagAtt vakna idag var något av en upplevelse, men efter ''lite'' pommes och soffhäng är jag som vanligt igen...nästan iallafall. Gårdagen innehöll äckliga chips, bankande på toalettdörrar, iskalla stentrappor och en efterlängtad varm dusch. Nu blir det mer soffhäng med lite kladdkaka, underbart helt enkelt!

KaninöronEfter att ha vinkat av Alexander som ska göra högskoleprovet sitter jag här och ser fram emot kvällen som väntar. Det blir byhålehäng och sedan vidare ut på äventyr. Jag köpte ett par rosa kaninöron igår och känner att de ger mig en väldigt fin fjortislook...men det är ju halloween!

underbartEfter förra veckans stress tog jag en riktig myshelg, det var middagar, kalas och härliga timmar framför tvn. Denna vecka blir minst lika härlig med inte en läxa i sikte, att vi har höstlov nästa vecka gör saken sådär 100 gånger bättre också!

äntligenImorgon kommer en väldigt saknad kille hem och kryper ner bredvid mig i sängen. Efter många ensamma nätter känns det hur underbart som helst!

Paul is...dead?Ett päron och rapport får avsluta kvällen. Måste faktiskt erkänna att jag känner mig extremt effektiv idag. Kanske slagit i huvudet...vad vet jag?

Att pluggaOch såhär slutar det när jag sätter mig ner för att plugga..

ZorbingAlexander ligger nere i Spanien och spyr. Jag sitter hemma och känner redan av stressen inför veckan
som kommer. Jag vill ha helg igen!

rastlöshetKänner att rastlösheten börjar krypa fram. En hemsk känsla när man bor 2 mil från alla andra och inte
riktigt har det där som kallas körkort än. Får väl gå ut och välta en ko eller något..

fredags''mys''Ikväll har jag fredagsmys i min ensamhet. Hoppas på att lite Monty Python ska göra min fredagskväll en aning roligare. Håller tummarna och äter några salta jordnötter som jag inte tycker är allt för goda..

Livet består av naturkunskapSitter med mobilen och skriver så mycket jag bara orkar till Alexander som snart lämnar landet. Samtidigt försöker jag fokusera på den hemtenta vi fick i naturkunskap istället för provet som skulle ägt rum idag. Allt stirrande i boken var alltså ganska så mycket bortkastad tid...känns bra!

Jag är skitstarkFinaste killen åker till spanien på torsdag, just därför har jag anmält mig som rivningshjälp hemma hos min syster. Jag känner att min lilla mesiga kropp inte kommer vara till så tor hjälp...men varför vila när man kan arbeta?

Måste bara uttrycka min lycka lite också! De spelar doves i en reklam på discovery. Åh fyfan va bra!

mönkyNu vet jag att regnbågen slutar på monki. Jag har nämligen just nu på mig vad som kan vara världens skönaste tröja..som givetvis är från monki. EHE!

dagen efter den andra dagen

Gårkvällen kunde knappast varit härligare. Den innehöll allt från smärtsamma kortspel till gräsfläckar på kalsongerna. Idag är det bara att ladda om och läsa lite naturkunskap och återigen engelska.Hur min söndag ser ut och hur jag önskar att den såg ut..

!!!!

Snart beger jag mig iväg för lite äventyr tillsammans med en söt pojkvän och en flaska vin. Det är lördag!

bättre än bästHöststormar är verkligen något av det mysigaste som finns. Sitter här med katten tätt intill och njuter av varje minut. Tanken på att jag om ungefär en timme ska ut i ovädret kan vi ju borste från kanske..

Useful languageÄr så fruktansvärt roligt att skriva ett informationsblad om våra högtider på engelska, ja fyfasen!
Eller vänta...det är skittråkigt.

Världens lyckligaste smaklökarEfter världens underbaraste måltid beger jag mig mot ett lite större ställe där det förhoppningsvis blir en myskväll. Det kanske bara är mina lyckliga smaklökar som talar men åh vilken härlig lördag!

RSS 2.0