A town like clementinHar en bok som ska läsas och en clementin som ska ätas...HERRE MIN GUD SÅ JOBBIGT! Yes, jag är trött.

gaulenskaupSöt bild på söta tjejer från en galen lördag. Hur jag mådde igår behöver vi nog inte prata om, men jag laddar om och sätter mig med lite läxor...''tjoho''!!

Boats and trainsDet är bara att finna sig i att det är mörkt när man stiger upp och precis likadant när man sedan kommer hem. Att det är lördag imorgon och att den dagen kommer bestå av skola, kaffe i mängder, hårfix och så en galen kväll känns faktiskt helt okej även om det blir lite stressigt. Äh, nu ska jag fortsätta äta choklad.

Intensivt var det ja...Tar en paus i mitt ''intensiva'' pluggande och njuter av gränsbevakarna australien...underbart! Jag som normalt inte brukar tycka om tisdagar ser fram emot morgondagen då vi förvandlar mediakommunikationen till en liten pysselhörna.

Idag är det torsdag
Idag fick det bli en sväng i skogen med lurvigt sällskap i hopp om att finna en mörk, mörk stig i en mörk, mörk skog, väääldigt roligt! Eller kanske inte alls faktiskt. Tur att det finns något som heter torsdagsmys!

Måndag..?Då var det måndag igen. Jag som brukar gilla måndagar vill bara gräva ner mig ungefär. Känner att orken inte finns där, den finns ingenstans. Jag tar en kaka och hoppas att den ska ge mig bara lite energi så jag kan börja skriva på religionsarbetet.

Prutt och snorGammal bild på Hulda som ligger vid chips som tydligen smakar prutt.
Det är höstlov, jag har samlar massvis med vuxenpoäng på ikea och inhandlat det som behövs för att ta mig igenom en underbar förkylning...älskar höstlov!

NästanSåhär glad blev Alexander imorse när han fick körkort...ja ungefär iallafall.

RSS 2.0